Electro acupunctuur

Alles bestaat uit energie, energie is trilling en alles heeft zijn eigen trilling. Dit vinden we terug tot in het kleinste onderdeel van de cel: Professor Albert Einstein zei dat al.

Dit geldt dus ook voor bloed, organen, gewrichten, weefsel maar ook voor belastende vormen van vervuiling zoals bacterien, virussen, parasieten, straling en zelfs stress! Op deze voor ons lichaam belastende factoren heeft ons afweersysteem vaak geen antwoord.

Electro acupunctuur biedt de mogelijkheid deze factoren te meten en inzichtelijk te maken.

Het meten en vaststellen van een diagnose.

Op basis van huidweerstand wordt met een meetpen op acupunctuurpunten van handen en voeten de werking van het lichaam gemeten (zie tekeningen).

Deze meetmethode is bijzonder geschikt bij het opsporen waar het mis gaat in het lijf. Het meten met de meetpen is volstrekt pijnloos en duurt ongeveer 45 minuten.

Er worden geen naalden gebruikt
 

Therapie

Aan de hand van de meetgegevens wordt bepaald of en zo ja welke behandeling kan worden ingezet. Een therapie die vaak wordt ingezet is de Bioresonantie.
Behalve een diagnostische functie heeft de KINDLING therapie ook een genezende werking door het zieke orgaan versterkende trilling aan te bieden,het is een vorm van bioresonantie.
 
Daarnaast is het ook mogelijk met deze apparatuur te meten of meegebrachte regulieren-medicijnen hun werk doen en of er ook storende bijwerkingen optreden.

 

Tarieven

1e (v.a.) consult: 90 Euro
controle consult: 65 Euro
 
 
  • twitter
  • Titel
  • Titel

"Vaak behandel ik

patiënten met klachten
waar de reguliere geneeskunst
geen antwoord op heeft."

Feikje Sybrandy

Bybaan 14
8624 TE Uitwellingerga

0515 55 99 99

info@praktizijnsybrandy.nl

twitter